Dogodki


14.01.2019

Obiskal nas je guverner distrikta

"Bodimo drzni, bodimo inovativni in pokažimo čar rotarijstva.

Če želimo doseči to vizijo povezovanja in združevanja moramo skrbeti za svoje klube in za svoje člane. Člani naj se v klubu počutijo dobro in uživajo, če bodo zadovoljni člani bodo zadovoljni partnerji in pozitivna energija se bo prenesla v okolico, ki nas spremlja in opazuje. Ob tem moram ves čas skrbeti za ugled kluba in njegovih članov. Člani naj se povezujejo in se udeležujejo tudi projektov drugih klubov."

(iz nagovora guvernerja Janeza Lipca, ob njegovem obisku RC Škofja Loka, dne 20.12.2018 )

Za vstop v album, klikni fotografijo
Za vstop v album, klikni fotografijo
08.01.2019

Tradicionalni Božično-novoletni koncert RC Škofja Loka

Rotary club Škofja Loka je tudi leto uspešno izpeljal svoj osrednji dobrodelni dogodek Božično-novoletni koncert.

Za vstop v album, klikni na fotografijo
Za vstop v album, klikni na fotografijo
08.01.2019

Miklavževanje na OŠ Jela Janežiča

Tudi letos smo člani RC Škofja Loka, na Oš Jela Janežiča izpeljali Miklavževanje za otroke s posebnimi potrebami. Miklavža parkeljna (Jureta Markiča) in angele je organiziral naš klub. Posamezni razredi predstavili z odličnim programom, ki nas je spet navdal z občudovanjem, kako odlične pedagoge imajo na šoli, da znajo v otrocih odkriti dobra področja in jih tako razviti. Po predstavitvi je Sv. Miklavž otroke nagovoril in potem prav vsakemu izročil darilo. Letos je bilo obdarovanih otrok 134, kar je največ do sedaj.

04.10.2018

Dan odprtih vrat

Za letošnji dan odprtih vrat smo v RC Škofja Loka kot predavatelja v svojo sredino povabil slovenskega alpinista – dobitnika zlatega cepina za življenjsko delo Andreja Štremflja. Večer smo pripravili v sodelovanju s Knjižnico Ivana Tavčarja. Štremfljevo predavanje "pot do zlatega cepina" je v lokalnem okolju vzbudilo veliko zanimanje, saj je dvorana Miheličeve galerije bila napolnjena do zadnjega kotička.