Dogodki


Za vstop v album, klikni na fotografijo
Za vstop v album, klikni na fotografijo
21.01.2020

13. Božično-novoletni koncert RC Škofja Loka

Obiskovalci naših božično-novoletnih koncertov so že navajani, da jim vsako leto poskušamo ponuditi nekaj novega. Letošnji že trinajsti po vrsti koncert je bil v znamenju portugalskega fada in argentinskega tanga v izvedbi odličnih slovenskih poustvarjalcev kvarteta Mascara. Posebno smo veseli, da se nam je tokrat naš koncert s svojim obiskom počastila tudi guvernerka našega Rotary distrikta gospa Irena Kos.

Zbrana sredstva bomo namenili za socialno šibke družine in za pomoč mlademu fantu iz Selc, ki se je letos poleti ponesrečil pri skoku v vodo in postal tetraplegik.

 

Za vstop v album, klikni na fotografijo
Za vstop v album, klikni na fotografijo
08.01.2019

Miklavževanje na OŠ Jela Janežiča

Tudi letos smo člani RC Škofja Loka, na Oš Jela Janežiča izpeljali Miklavževanje za otroke s posebnimi potrebami. Miklavža parkeljna (Jureta Markiča) in angele je organiziral naš klub. Posamezni razredi predstavili z odličnim programom, ki nas je spet navdal z občudovanjem, kako odlične pedagoge imajo na šoli, da znajo v otrocih odkriti dobra področja in jih tako razviti. Po predstavitvi je Sv. Miklavž otroke nagovoril in potem prav vsakemu izročil darilo. Letos je bilo obdarovanih otrok 134, kar je največ do sedaj.

04.10.2018

Dan odprtih vrat

Za letošnji dan odprtih vrat smo v RC Škofja Loka kot predavatelja v svojo sredino povabil slovenskega alpinista – dobitnika zlatega cepina za življenjsko delo Andreja Štremflja. Večer smo pripravili v sodelovanju s Knjižnico Ivana Tavčarja. Štremfljevo predavanje "pot do zlatega cepina" je v lokalnem okolju vzbudilo veliko zanimanje, saj je dvorana Miheličeve galerije bila napolnjena do zadnjega kotička.