Rotaract / Interact


vstopi na spletno stran Rotaract Slovenija
vstopi na spletno stran Rotaract Slovenija

Mladi, ki jih navdušuje rotarijski način življenja, se združujejo v rotarijskih mladinskih klubih.

 

V Interact klube se vključujejo mladi med 12 in 18 letom s podporo lokalnega Rotary kluba. V klubih razvijajo medsebojno prijateljstvo, pozitiven odnos do dobrodelnosti in razumevanje med mladimi različnih narodov in dežel. IAC Škofja Loka smo iustanovili 11.4.2017.

 

Rotaract klube sestavljajo mladi v starosti od 18 do 30 let, ki so pripravljeni biti zgled v uresničevanju etičnih načel v poklicnem in privatnem življenju. Izvajajo samostojne dobrodelne projekte in projekte koristne za skupnost, hkrati pa v tej dejavnosti sodelujejo tudi z boterskimi Rotary klubi. Mladi z območja Škofje Loke so povezani z drugimi mladimi iz Gorenjske v Rotaract klubu Kranj.

 

 

 

 

Loški interactovci ne počivajo

 

V petek pred božičnimi prazniki so loški interaktovci pekli palačinke. Bile so slastne, zbran znesek, pa so seveda namenili v dobrodelne namene.

Za vstop v album, klikni fotografijo
Za vstop v album, klikni fotografijo

Razstava vseh slovenskih Rotaract klubov v Dupljanski graščini

 

4. maja so v navzočnosti guvernerja distrikta ter v sodelovanju za RC Trćič-Naklo in RC Škofja Loka Rotaract klubi Slovenije odprli lepo in zanimivo razstavo na kateri so javnosti predstavili svoje najpomembnejše projekte. Na otovoritvi je bilo prisotnih okrog 200 obiskovalcev. Razsrava bo odprta do 26.. maja. O dogodku je pisal tudi Gorenjski glas.

za vstop v album, klikni fotografijo
za vstop v album, klikni fotografijo

Charter IAC Škofja Loka

 

11. aprila smo v Sokolskem domu v Škofji Loki. imeli charter prvega Interact kluba v Škofji Loki. Mladi so se predstavili z bogatim programom, svežimi idejami in obilico mladostne energije in navdušenja, Bil je lep dogodek, ki se je dotaknil vsakega izmed nas, ki smo mu prisostvovali.

 

Če želite spoznati škofjeloške "interaktovce" si oglejte spodnji predstavitveni film, ki so nam ga pripravili.

Spoznajte člane novega Interect kluba Škofja Loka !