Sodelovanje s slovenskimi klubi


Naši člani predavajo v drugih klubih

 

V aprilu so naši člani dvakrat predavali v drugih slovenskih klubih.
Na povabilo RC Koper je Marko Vuk predaval o čarobnem svetu lagun med reko Sočo in Padom.
Na povabilo IAC Tržič-Nako je Jožica Vavpotič Srakar predavala o tem, kako živeti z avtizmom.

 

Na IAC plesu v Maskah

 

IAC Kranj in IAC Škofja Loka sta skupaj priredila dobrodelni ples v maskah. Seveda so si je dobrodelna zagnanost naših mladih prijateljev zaslužila, da smo jih prišli podpret tudi s svojo šrisotnostjo.

Ples gorenjskih rotary klubov

 

Novoletni ples, ki se organizira kot skupni projekt gorenjskih Rotary klubov, je dogodek, ki ga vsako leto nestrpno pričakujemo. Letos smo se prvič zavrteli v čarobni atmosferi adventnega Bleda. Izkupiček plesa je letos bil namenjen Global Grant projektu bolnišnice za koencefalno kirurgijo za otroke v Romuniji.

Gorenjsko rotarijsko kolo

 

Kaže, da se je pobuda o skupnem kolesarskem izletu gorenjskih rotatarijskih klubov prejela. Letos je vlogo gostitelja izleta prevzel RC Bled, ki nas je popeljal na zanimivo krožno pot od Vrbenj do Bleda in Gorij ter nato skozi dolino Radovne do Jesenic, od koder smo preko Žirovnice znova dosegli Vrbnje. Tam nam je družina Končnik pripravila izvrsten piknik.Takšni dogodki se lepa priložnost za medsebojno spoznavanje članov različnih klubov in utrjevanja prijateljstva med njimi. In čim bolj se poznamo na osebni ravni tem raje se tudi kot posamezniki odločamo da obiščemo dogodke, ki jih drugi klubi prirejajo.

 

Podrobnejše pročio o dogodku v PDF obliki odprete s klikom na spodnjo priponko

[prenos] 0.5 MB porocilo-o-grk-2018